KESÄN RATSASTUSKURSSIT AIKUISILLE

KESÄN RATSASTUSKURSSIT AIKUISILLE

Raahen Ratsastuskoulu sijaitsee kauniilla paikalla meren äärellä Varvissa noin 3 km päässä Raahen keskustasta. Ratsastuskoululla on tuntitoimintaa kuutena päivänä viikossa sekä lapsille että aikuisille. Heinäkuussa järjestämme aikuisille kaksi kolmen kerran kurssia joissa saat näkemyksen ratsastusharrastuksesta ja samalla tutustut ratsastuskouluun.

KURSSI I on tarkoitettu aikuisille joilla ei ole ollenkaan aikaisempaa kokemusta harrastuksesta. Kolmen kerran kurssista ensimmäisellä kerralla tutustutaan ratsastuskouluun, sen henkilökuntaan ja hevosiin. Kerromme harrastukseen liittyvistä asioista kuten vaatetus, hinnat, vakuutus ja muu oleellinen. Ensimmäisellä kerralla kerromme myös hevosten käyttäytymisestä ja käsittelystä sekä varustamisesta tunnilla. Käytännössä opettelemme hevosen hoidon ennen ja jälkeen tunnin. Ensimmäisellä kerralla emme ratsasta. Seuraavilla kahdella kerralla aloitamme tallissa hevosen hoidolla ja varustamisella, menemme ulos opettelemaan talutusta, selkään nousua sekä ratsain perusasioita. Kurssipäivät ovat sununtaisin 15.07, 22.07 ja 29.07 klo 12.00-13.30. Kurssin hinta on 60€ joka maksetaan ensimmäisellä kerralla. Hintaan sisältyy opetuksen lisäksi kypärän laina ja ratsastajavakuutus.

KURSSI II on tarkoitettu aikuisille jotka ovat aiemmin harrastaneet ratsastusta mutta joilla on ollut pitempi tauko harrastuksessa. Kurssia on kolmena päivänä 1.5h kerralla torstaisin 12.07, 19.07 ja 26.07 klo 18.30-20.00. Ensimmäisellä kerralla on tutustuminen jossa myös kerrotaan seikkaperäisesti harrastukseen liittyvistä asioista kuten varusteet ja säännölliseen tuntitoimintaan sisältyvät asiat. Talli, hevoset ja henkilökunta tulevat tutuiksi. Kertaamme hevosen käsittelyyn liittyviä asioita, hoidamme ja varustamme hevoset. Ensimmäisellä kerralla emme ratsasta. Seuraavilla kerroilla varustamme hevoset ja ratsain kertaamme perusasioita. Kurssin hinta on 60€ joka maksetaan ensimmäisellä kerralla. Hintaan sisältyy opetuksen lisäksi mahdollinen kypärän laina ja ratsastajavakuutus.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Maisalle numeroon 041 4938 304. Voit tavoitella myös viestillä.

TERVETULOA RAAHEN RATSASTUSKOULULLE!

Janne

Kommentointi on suljettu.